Wijkkrant Weidevenne hijst de stormbal

16/07/2018

Vorige week zat de wijkkrant weer in het Purmerends Nieuwsblad. In de editie Centrum staan onder andere artikelen over veranderingen door de Noord/Zuidlijn, het Hertenkamp op tv, verdwenen winkels, Foodfestival en de Avondvierdaagse. In de Wijkkrant Weidevenne vindt u interessante en leuke weetjes, bijvoorbeeld van de wijkagent om veilig de hete zomer door te komen. Bij de redactie van Weidevenne is inmiddels de stormbal gehesen, want het belangrijkste artikel is toch wel de oproep voor nieuwe redactieleden. Dat doen ze al drie edities en tot op heden heeft nog niemand zich gemeld. Dat is jammer, want zij stoppen aan het einde van dit jaar. Zonder redactieleden geen wijkkrant, en dat mag natuurlijk niet gebeuren. Daarom is het nodig dat de redactie wordt aangevuld met enthousiaste buurtbewoners, zodat straks het stokje straks kan worden overgedragen.

Het redactiewerk is leuk om te doen en kost niet veel tijd, ongeveer 1-2 uur per week. Rijk gaat u er niet van worden, maar plezier, voldoening en waardering zal u ten deel vallen. Om te zien en te beleven wat er komt kijken bij het maken van een wijkkrant is er de mogelijkheid een editie mee te draaien. Voor aanmelden of meer informatie, mail naar: info@weidevenner.nl.

Afhalen
Heeft u de krant niet ontvangen? Meld dit dan bij de verspreider via  www.rodimedia.nl/contact/bezorgklacht/. De wijkkranten Weidevenne liggen een week na bezorging bij Primera, Heel Europa en de dierenarts aan de Gangeslaan. De Wijkkrant Centrum is af te halen in de hal van het gemeentehuis en in de Strada (naast de winkel van juwelier Brouwer). Ook handig voor bewoners met een nee/nee sticker op de bus.

Alle wijkkranten zijn ook digitaal te vinden op www.Purmerend.nl en www.wijkkrantenpurmerend.nl. Centrum en Weidevenne staan op www.weidevenner.nl.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *