Wie wint duizend euro met Lokaal Compliment?

01/11/2018

Winnaars vorig jaar

Vrijwilligers maken het verschil voor de stad Purmerend en haar inwoners. Met het Lokaal Compliment wil de gemeente laten zien dat zij blij is met alle vrijwilligers die zich inzetten voor de mensen in de stad. Purmerenders kunnen tot vrijdag 30 november 2018 hun favoriete vrijwilligersactiviteiten aanmelden. Vrijdag 14 december wordt bekendgemaakt welke vrijwilligers €1.000,- hebben gewonnen. Elk jaar wordt een ander thema benoemd en dit jaar zoekt de gemeente vrijwilligersactiviteiten die zich richten op jonge kinderen tot 18 jaar. Met het organiseren van deze activiteiten dragen deze vrijwilligers eraan bij dat kinderen gelukkig opgroeien in Purmerend.

Voorwaarden
De gemeente Purmerend zoekt vrijwilligers die activiteiten organiseren, die zich richten op kinderen tot 18 jaar in Purmerend. De initiatieven moeten minstens een jaar operationeel zijn en zich in de afgelopen periode bewezen hebben. Het moet gaan om (herhaalde) activiteiten, die over een langere periode worden uitgevoerd met hulp van vrijwilligers.

Winnaars 2015

Prijsuitreiking
De winnaar krijgt een bedrag van € 1.000,-. Daarnaast stelt het Coöperatiefonds van de Rabobank een extra prijs van € 500,- beschikbaar. De prijzen worden op vrijdagmiddag 14 december 2018 uitgereikt door wethouder Welzijn Harry Rotgans, wethouder Jeugd Paul van Meekeren en manager Vermogensmanagement Rob de Neve van de Rabobank. Zij maken ook onderdeel uit van de jury.

Meld een activiteit aan via www.purmerend.nl/compliment.
Doe dit voor vrijdag 30 november 2018. Uiterlijk 7 december ontvangen de genomineerden bericht.

Winnaars 2017

Winnaars 2014

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *