Werkzaamheden rond de nieuwe Markthal

20/01/2020

De bouw van de nieuwe Markthal op de Koemarkt is bijna klaar. De gemeente start in de week van 20 januari met de definitieve inrichting van het plein voor de Markthal. Het plein wordt ingericht in dezelfde stijl als de Koemarkt. Dit gebeurt door aannemingsbedrijf Germieco BV, in opdracht van de gemeente. Ter hoogte van de Markthal wordt bestrating aangebracht, bomen geplant en meubilair geplaatst. De tijdelijke bestrating van de rijbaan tussen de Schapenmarkt en de Koemarkt wordt vernieuwd. Om een nette aansluiting op het plein te krijgen, wordt een gedeelte van de Plantsoenstraat opnieuw bestraat.

De werkzaamheden vinden in fases plaats.

  • Tussen 22 januari en 29 januari worden bestralingswerkzaamheden ter hoogte van de Plantsoenstraat 36-42 uitgevoerd. De Plantsoenstraat blijft bereikbaar via de Koestraat. De mindervalidenparkeerplaatsen bij Plantsoenstraat 36-42 worden tijdelijk verplaatst naar de Schapenmarkt. De voetpaden blijven bereikbaar.
  • Tussen 16 maart en 23 maart wordt gewerkt aan de toegangsweg tussen de Schapenmarkt en de Koemarkt. Deze weg is in deze periode afgesloten. De Koemarkt blijft bereikbaar via andere wegen. Ook het voetpad langs de Stallen en Wokrestaurant de Doele blijft bereikbaar.
  • Tussen 25 maart en 30 maart worden bestratingswerkzaamheden uitgevoerd bij de Plantsoenstraat, ter hoogte van de Schapenmarkt. Het parkeerterrein aan de Schapenmarkt blijft bereikbaar. De voetpaden blijven ook bereikbaar.

De werkzaamheden vinden plaats op doordeweekse dagen tussen 7.00 en 16.00 uur en duren tot 1 april 2020. Tijdens de werkzaamheden kan er enige geluidshinder zijn. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met toezichthouder, de heer Peter Karbet, via (0299) 452 452.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *