Werkzaamheden Laan der Continenten

27/04/2012

Dinsdag 1 mei begint de firma BAM in opdracht van de gemeente met het vervangen van de asfaltdeklaag (Laan der Continenten) en de voegovergangen (Nelson Mandelabrug). De werkzaamheden duren ongeveer 10 dagen. Dit heeft gevolgen voor het verkeer. Met name in de Gangeslaan zal het verkeer tijdelijk toenemen. Om dit te beperken heeft de gemeente ervoor gekozen de werkzaamheden zoveel mogelijk in de vakantie uit te voeren. De aannemer werkt  zoveel mogelijk tussen 7 uur ’s ochtends en 16.00 ’s middags. Onvermijdelijk zal er sprake zijn van met name geluids- en verkeerhinder.

Het gedeelte van de Laan der Continenten tussen de Aziëlaan en de Verzetslaan, inclusief de Nelson Mandelabrug, is van 1 t/m 10 mei afgesloten

Afsluitingen

 • 1 t/m 10 mei: De Laan der Continenten (gedeelte tussen de Verzetslaan en de Aziëlaan) is afgesloten. De rotonde Zambezilaan/Eufraatlaan blijft wel gewoon open.
 • 6 mei: Het gedeelte van de Laan der Continenten tussen de Aziëlaan en Zambezilaan is (waarschijnlijk) weer open voor verkeer.
 • 10 mei: Alle werkzaamheden zijn klaar. Het gedeelte van de Laan der Continenten, de Zambezilaan en de Verzetslaan gaat dan ook weer open. De planning is sterk afhankelijk van het weer en andere onvoorziene omstandigheden.

Omleidingen

Borden ter plaatse geven de omleidingen aan (zie de tekening).

Houd u er rekening mee dat deze planning sterk afhankelijk van het weer en andere  onvoorziene omstandigheden.

 

Bron: gemeente Purmerend

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 comments

 1. Leo schreef:

  Waarom kan de bussluis Amazonelaan/Zambezilaan en de Nijlstraat opengesteld worden. Nu staan er grote rijen te wachten op de Gangeslaan.

  1. Rob schreef:

   Leo, ben het met je eens, belachelijke situatie. Niet goed over nagedacht. Heb wel begrepen dat je nu door de Nijlstraat zou kunnen rijden.

 2. Fons Koolbergen schreef:

  Het is nu 8 mei 22.15uur en nog steeds zijn ze aan het werk. Er zou tot 16.00 uur worden gewerkt. De afzetting is niet goed geregeld want er rijden diverse auto’s op de Laan der Continenten.

  Ook de toiletten zijn niet geregeld want het personeel staat gewoon in de berm te urineren.

 3. Fons Koolbergen schreef:

  Vandaag zijn er geluidsmetingen gedaan op de Mandelabrug omdat de geluidsoverlast veel meer is geworden. De gemeente beloofde om het geluidsarmer te maken. Het tegendeel is waar. Diverse mensen hebben al bezwaar gemaakt. Harm Heinen van de gemeente heeft toegegeven dat hij zelf ernistg teleurgesteld was. Er moet iets gebeuren dat is duidelijk verdelde hij. Momenteel moeten mensen noodgedwongen met de ramen dicht slapen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *