Werk aan de (museum)winkel

22/06/2019

Aan de Peperstraat 35, om de hoek bij het Purmerends Museum, is al enige tijd de VVV Purmerend gevestigd, samen met een museumshop. In de winkel liggen folders, fiets- en wandelroutes, er wordt advies gegeven, maar er zijn ook souvenirs, boeken en ansichtkaarten van Purmerend en omgeving te koop. Daarnaast worden er streekproducten verkocht zoals bier en koekjes. Een leuke aanvulling voor toeristen, maar ook voor Purmerenders die een leuk lokaal cadeautje zoeken. De zaak wordt draaiende gehouden door een team van zo’n twintig mannen/vrouwen en dat zijn er op dit moment te weinig. Er wordt gezocht naar nieuwe vrijwilligers.

Het gaat om minimaal één ochtend of middag per week, waarbij informatie wordt gegeven aan bezoekers over VVV- zaken, activiteiten in Purmerend en omstreken en de verkoop van producten. Leeftijd is niet belangrijk, maar enige talenkennis is meegenomen. Nieuwe vrijwilligers worden niet meteen in het diepe gegooid, want ze lopen eerst mee met een ervaren vrijwilliger en worden op de hoogte gehouden van alles rond het Purmerends Museum en de winkel. Daarnaast is er een collectieve vrijwilligersverzekering en wordt er jaarlijks een leuk dagje uit georganiseerd.

De openingstijden van de VVV-museumshop zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en of aanmelden:   info@purmerendsmuseum.nl of telefoonnummer:0299 – 472 718.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 comments

  1. richard bottelier schreef:

    leuk dat wil ik wel. waar kan ik me aanmelden?

    1. Conny Dijkstra schreef:

      Voor informatie en of aanmelden:   info@purmerendsmuseum.nl of telefoonnummer:0299 – 472 718.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *