Weidevenner Zomerprijsvraag 2021

11/07/2021

De zomervakantie voor de regio Noord-Holland is weer gestart. Veel bewoners kunnen eindelijk van een welverdiende vakantie gaan genieten. Gelukkig is er nu de keuze om ver weg te gaan of dichtbij  te blijven. Voor wie zijn vakantie, vrijwillig of verplicht, in Purmerend gaat doorbrengen heeft weidevenner.nl weer een vakantie prijsvraag  waarmee een leuke prijs is te winnen. Geen moeilijke vragen of puzzels, maar een foto die het vakantiegevoel in beeld brengt. In eigen stad vakantie vieren kan op veel manieren. Als het weer een beetje meewerkt, kan er een zwembadje in de tuin, buiten spelen, skaten, (veilig)varen in de wijk, sportief bezig zijn, noem maar op.

De redactie van weidevenner.nl is benieuwd naar foto’s, waarop te zien is hoe leuk het is om in Purmerend de vakantie door te brengen.Regelmatig plaatsen we de leukste kiekjes op de website en aan het einde van de schoolvakantie zal een deskundige jury de leukste, ontroerendste of gekste foto uitkiezen. Dit jaar is het een prijs die vooral bij de jeugd geliefd is: een cadeaubon van 25 euro  te besteden bij Cruijff Speelgoed.

Foto’s kunnen tot maandag 30 augustus gemaild worden naar  redactieweidevenner@gmail.com, onder vermelding van zomerprijsvraag 2021, en moeten zijn gemaakt in Nederland in de periode 12 juli tot 22 augustus 2021. Let op: vraag toestemming aan personen die op de foto staan. Insturen betekent dat u akkoord gaat met het plaatsen van de vakantiefoto en een foto van de uitreiking van de prijs. Vermeld bij insturen waar en wanneer de foto is gemaakt en wie erop staan. Vergeet niet uw (mail)adres en/of telefoonnummer te vermelden.

De redactie wenst iedereen een fijne vakantie. Dankzij de digitale snelweg blijven we u gedurende deze periode op de hoogte houden van het reilen en zeilen in Kop West, Centrum en Weidevenne.

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *