Weidevenner.nl wenst alle bewoners fijne feestdagen

24/12/2021

Het jaar 2021 is bijna voorbij en we kijken terug op een jaar met veel nieuws en wetenswaardigheden uit de wijk en omstreken. De redactie is gewapend met microfoon, film- en fotocamera, pen en papier regelmatig in, rond en buiten Weidevenne op pad geweest. Vanwege de coronamaatregelen kon helaas niet alles doorgaan en moest regelmatig geïmproviseerd worden. Wijkmanager Michael Lanting werkte ook dit jaar grotendeels vanuit huis, maar kwam regelmatig naar Weidevenne voor overleg.

De redactie van weidevenner.nl gaat nog steeds met veel plezier en enthousiasme op pad in de wijk en soms ook daarbuiten. In 2022 gaan we weer geestdriftig aan het werk met nieuws voor en door bewoners van Weidevenne, Kop West en Centrum. We hopen er opnieuw een interessante wijkwebsite van te maken. Wilt u zeker zijn dat u niets mist, klik dan op het envelopje rechtsboven op de homepagina en meld u aan voor de gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Tijdens de kerstdagen zorgt weidevenner.nl voor een primeur door middel van een E-book. Een bijzonder kort verhaal dat het zeer de moeite waard maakt om tussen de feestelijkheden door de site te bezoeken.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en aarzel ook in het nieuwe jaar niet om ons te benaderen over nieuwtjes, aankondigingen, een leuk filmpje of andere zaken. Mail naar: redactieweidevenner@gmail.com .

Piet, Iris en Conny,
redactie weidevenner.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *