Webinar kinderopvangtoeslag verplaatst

18/01/2021

Het webinar voor gedupeerde ouders kinderopvangtoeslag dat gepland stond voor 19 januari 2021, van 20.00 tot 21.30 uur, wordt verplaatst naar woensdag 20 januari van 16.00 tot 17.30 uur. Staatssecretaris Van Huffelen, deelneemster aan het Webinar, moet op 19 januari aanwezig zijn bij een debat in de Tweede Kamer over de Parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag ’Ongekend onrecht’. Wie zich al heeft aangemeld voor het webinar van 19 januari hoeft dat niet opnieuw te doen. De inschrijving blijft geldig voor 20 januari. Heeft u zich nog niet aangemeld, dan kan dat alsnog via de aanmeldpagina voor het webinar.

Tijdens dit webinar wordt teruggekeken naar wat er de afgelopen maanden is gebeurd en vooruit gekeken naar wat er nog gaat komen. Ouders kunnen vragen stellen die in de studio worden behandeld. Het webinar is vooral bedoeld voor betrokken ouders, maar iedereen kan zich aanmelden. Ouders worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen van het herstel van de kinderopvangtoeslag.

Vragen
Er kunnen vragen worden gesteld aan onder andere  Alexandra van Huffelen, staatssecretaris van Toeslagen, Anne Coenen, directeur van de herstelorganisatie bij Toeslagen, Arre Zuurmond, voorzitter van het Ouderpanel en Julien Spliet, programmadirecteur Beleid & Uitvoering Herstel Toeslagen. Deelnemers konden tot 12 januari 2021 alvast online vragen stellen. Deze zijn inmiddels geanalyseerd, maar ook tijdens het webinar kunnen nog vragen worden gesteld.

 

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *