Webinar elektrisch laden voor VvE

05/12/2021

Er zijn komen steeds meer elektrische auto’s in Nederland. Ook het aantal laadpunten groeit, maar voor leden van een VvE (Vereniging van Eigenaren) kan het plaatsen van een laadpunt in de gezamenlijke parkeervoorziening veel vragen oproepen. Op woensdag 8 december om 19.15 uur is er een webinar ‘Elektrisch laden voor VvE’s’. Dit webinar is speciaal gericht op besturen en leden van VvE’s in provincie Noord-Holland. VvE’s in deze gemeenten kunnen zich gratis aanmelden.    

Het webinar op woensdag 8 december om 19.15 uur gaat in op vragen als: Hoe regel je als bewoner een laadplek via de VvE? Hoe verdeel je de kosten en het eigendomsrecht? Wat is technisch de beste laadoplossing, en is de (brand)veiligheid wel gewaarborgd? 

Het online programma op 8 december laat ruimte voor interactie en ziet er als volgt uit:

 •   Welkom 
  •   Aanleiding – groei van elektrisch vervoer
  •    Brandveiligheid – Ron Galesloot,  Adviseur Risicobeheersing, Brandweer Amsterdam Amstellanden
  •    Stappenplan – voor gebruiksvriendelijke en veilige laadoplossingen in de VvE
  •    Besluitvorming – aandachtspunten voor besluitvorming tijdens de ALV & poll
  •    Ondersteuning – aandacht voor advies op maat en financiering
  •    Vooruitblik – aankomende wetgeving ‘Notificatieregeling oplaadpunten VvE’s’

Het verzoek is om van te voren aan te melden zodat er voldoende ruimte is voor het stellen van vragen. Inloop 19.00 uur, start programma 19.15 uur. Heeft u eerder vragen? Neem contact op met Bram Leusink.

Een webinar is een samenvoeging van de woorden Web en Seminar. Het gaat om een steeds vaker gebruikt evenement op internet, waarbij alleen een online publiek aanwezig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *