Waterige maar gezellige Lentemarkt Woonstate Passtoors

09/05/2019

Woensdag 8 mei werden, ondanks de weersvooruitzichten, zo’n vijfentwintig kramen opgezet op het parkeerterrein van Woonstate W.C.J. Passtoors aan de Karavaanstraat in Weidevenne. Helaas hadden de weergoden de aankondiging op onder andere weidevenner.nl waarschijnlijk niet gezien, want anders hadden ze wel voor een zonnige dag gezorgd. Ondanks dat gingen de kooplieden enthousiast aan de slag en probeerden er het beste van te maken. De kramen werden ingericht, de gehaktballen gingen op het vuur en de biertap werd aangesloten.

’s Morgens kwamen nog redelijk wat bezoekers opdagen om leuke moederdagspulletjes te kopen, of een lekkere massage te ondergaan. Kinderen konden zich uitleven op een luchtkussen en met een spelletje of zelf een mooi gekleurd springtouw maken. Voor de lekkere trek was er eten, waaronder gebakken vis en paling. Voor vloeibare versnaperingen was er een tap, en wie even wilde opwarmen kon terecht in de Thuiskom. De kooplieden hadden een uitgebreide keuze aan artikelen, van deurstoppers tot honing en van gelukzakjes tot kleding. Echte durvers konden hairwraps laten plaatsen.

Live muziek en zang
Al met al was het ondanks de slechte weersomstandigheden een geslaagde dag. Er is veel werk verzet om het te organiseren en de mensen die toch kwamen, vermaakten zich best. Net als de kooplieden overigens die tijdens de meezingnummers van de live optredende zanger vrolijk meezongen en dansten.

Hopelijk zijn de weergoden volgend jaar in een betere stemming. Kijk voor meer foto’s naar het webalbum.

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 comment

  1. Jolanda Kee schreef:

    De ontmoeting ruimte heet De Terugkom.
    Dit om verwarring tegen te gaan. Na 1 juli een openbare ruimte wat ook bij clup welzijn gaat horen.
    Een plek waar bewoners uit de Weidevenne ook gebruik van morgen gaan maken. En om mee te doen met de dagelijkse activiteiten die er nu al zijn.
    Hou de wijkkrant Weidevenne in de gaten, binnen kort komt hier een stukje van in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *