WandelSpecial met gratis bezoek aan nieuwe sportaanbieder

13/10/2020

Een leuke en sportieve wandeling met Spurd op de vrijdagochtend in de herfstvakantie. Er is een route van ongeveer vijf kilometer door verschillende wijken van Purmeren uitgezet. Deze Spurd WandelSpecial staat vrijdag 16 oktober in het teken van ontdekken, kennismaken met andere vormen van bewegen en natuurlijk ook gezelligheid. Het thema van deze wandeltocht is ‘oud(er) ontdekt nieuw’. Er wordt een bezoek gebracht aan een nieuwe sportaanbieder in Purmerend, maar wie en waar dat is, is nog even een verrassing.

De wandeling van vijf kilometer met pauze is voor iedereen te doen die zonder loophulpmiddel – rustig aan – twee uur kan lopen. Deskundige begeleidsters van Spurd lopen mee en maken er een bijzondere wandelervaring van. De start van de wandeling is bij de fietsenstalling voor het stadhuis aan de Purmersteenweg. Het advies is makkelijk zittende loopschoenen te dragen en kleding waarin het makkelijk bewegen is.

Verrassing
Gezelligheid en plezier zijn tijdens de wandeling vanzelfsprekend. De invulling van het thema ‘oud(er) ontdekt nieuw’ is een verrassing, maar is onderdeel van een uitdagende ochtend. De nieuwe beweegactiviteiten zijn evenals de locatie van de nieuwe sportaanbieder een verrassing. Er wordt informatie verstrekt en men heeft de gelegenheid mee te doen aan (een van de) nieuwe beweegactiviteiten. De wandeling start vrijdag 16 oktober stipt 09.30 uur en ongeveer 12.30 uur zijn de wandelaars terug bij de fietsenstalling.

Versnapering
Vanwege het coronavirus voor 16 oktober aanmelden via info@spurd.nl of maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur bellen met 0299 418 100. De wandeling van ongeveer twee uur met bezoek van ongeveer een uur aan de beweegactiviteiten en een versnapering kost zes euro. Betalen kan vrijdag 16 oktober voor vertrek bij de fietsenstalling, bij voorkeur met PIN en anders contant. Vanaf 09.00 uur heten de begeleidsters van Spurd de wandelaars welkom bij de fietsenstalling.

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *