Vuilcontainers leveren gevaar op

22/03/2012

Als de vuilcontainers van de tussenwoningen van de Sydneystraat geplaatst worden zorgt dit elke keer voor een gevaarlijke situatie. Het is de bedoeling dat deze containers aan de rand van de Australiëlaan worden geplaatst, maar bij een beetje wind vallen ze op de rijweg. Een bewoner maakte de redactie attent op deze gevaarlijke situatie.

De wijkmanager is op de hoogte van de situatie en zou hierover in contact treden met de gemeente, maar tot nog toe zonder resultaat. Deze bewoner heeft het verzoek nu bij de wijkkerngroep Weidevenne ingediend.  Deze zal de zaak onderzoeken en terugkoppelen naar de bewoner.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 comments

  1. Fons Koolbergen schreef:

    Niet alleen in de Sydneystraat waaien de bakken op de rijweg. Ook in de Gangeslaan en andere straten liggen ze regelmatig op straat. De gemeente had er beter aan gedaan om overal ondergrondse containers te plaatsen. Maar ja, dan gooien mensen hun grof vuil ernaast en dan waait dat weer over de weg. En dan komt handhaving om de hoek kijken. Of toch niet???

  2. Moos schreef:

    Hetzelfde geldt voor de Zambezilaan…..Dat is bij slecht weer ook een drama. Daar vliegen de bakken de straat op, en tegen geparkeerde auto´s aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *