Vrijblijvend kennismaken met sporten tijdens Sport’in

30/07/2022

Veel sportaanbieders in Purmerend en Beemster willen belangstellenden graag laten kennismaken met hun sport en club. Dat gebeurt tijdens de Sport’in vanaf zaterdag 17 tot en met zondag 25 september 2022. De deelnemende verenigingen en andere sportaanbieders presenteren dan met trots hun aanbod en sportaccommodatie. Inmiddels hebben 19 sportaanbieders zich al bij Spurd ingeschreven voor deze tweede Sport’in. Zij kunnen zich nog tot en met zondag 7 augustus bij Spurd inschrijven als deelnemer.

Er is enige financiële ondersteuning om mee te doen en Spurd coördineert en communiceert deze kennismakingsperiode. De inschrijvingen komen op gang, maar het team Verenigingsadvies van Spurd hoopt en verwacht dat het aantal deelnemers nog flink zal toenemen. Besturen en eigenaren kunnen hun club nog tot en met het eerste weekend in augustus bij Spurd inschrijven. Bestuursleden met vragen kunnen tijdens kantoortijden bellen met 0299 418 100.

Toekomst
Meedoen aan Sport’in is voor sportaanbieders een investering voor de toekomst van hun club. Ledenaanwas is belangrijk voor de toekomst van sportverenigingen en andere sportaanbieders. Een grootse kennismakingperiode als Sport’in moet het belang en de aantrekkelijkheid van sportaanbieders bij belangstellenden extra onder de aandacht brengen. 

Meedoen
Leden kunnen bij hun bestuur informeren of hun club meedoet aan Sport’in 2022 en in die periode tijdens de activiteiten als vrijwilliger helpen of een niet-lid meenemen naar hun club. Samen sporten is leuk en gezond en soms heeft iemand een laatste positieve ervaring bij de sportaanbieder nodig om de volgende stap te doen, actief gaan sporten. Dat kan afhankelijk van de sport van de club individueel of als team. 

Volgens een evaluatie van deelnemende sportaanbieders voldeed de Sport’in vorig jaar aan de verwachtingen en was het een succes. De Sport’in 2022 komt de komende maanden verder in de steigers te staan. Belangstellenden kunnen al vast zaterdag 17 tot en met zondag 25 september in de agenda noteren. Het voorlopig, dynamisch programma staat op www.spurd.nl/sportin. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.