Vrij schaatsen met Alternatieve Zeevangstocht in kerstsfeer

17/12/2019

Alle leden en familie van de ijsclubs Purmerend, Middelie, Oosthuizen, Edam, Kwadijk en Warder zijn van harte welkom op 21 december van 17:30 -20:00 uur op ijsbaan de “Westfries” om gratis te komen schaatsen. Het evenement is volledig in Kerstsfeer, dus Kerstkleding zou leuk zijn. Van 18:15-18:55 wordt de ‘Alternatieve Zeevangtocht’ verreden en de Kerstman zal het startschot geven. Jong en oud is van harte welkom en voor iedereen is er een medaille.

Tijdens het vrijschaatsen zijn huurschaatsen verkrijgbaar bij Van der Woude Sport op de ijsbaan. Handschoenen zijn verplicht op de ijsbaan en een helm wordt geadviseerd. IJsbaan De Westfries  is te vinden op Westfriese Parkweg 5 in Hoorn, per auto ruim een kwartier vanaf Purmerend en vrij parkeren.

Activiteiten
De IJs en Inline Skate Club Purmerend vereniging biedt voor elk wat wils op het gebied van schaatsen, er zijn lessen en trainingen voor de beginnende en gevorderde schaatsers van alle leeftijden en niveaus. Gedurende de winterperiode worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals vrijschaatsen met collega verenigingen en FlevoNice (openluchtbaan Biddinghuizen) en er gaan leden naar de Alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk voor de uitdaging van 200 km.

Informatie
De natuur ijsbaan van de IJs en Inline-skateclub Purmerend, De Purmerring, is gelegen aan het Trimpad 10 in de wijk Wheermolen. Vlakbij het Kinderparadijs en de Modelbouwclub Waterland. Meer informatie is te vinden op  https://www.ijseninlineskateclub.nl 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *