Voorjaarsmarkt voor jong en oud

06/05/2018

Het zonnetje schijnt en de bloemetjes beginnen weer te groeien. Het is tijd om de lente in huis te halen. Zorgcirkel en Odion organiseren weer samen de jaarlijkse lentemarkt bij Woonstate W.C.J. Passtoors aan de Karavaanstraat 6 op woensdag 9 mei. Er zijn kramen met voorjaarsplanten, glazen sieraden, een nagelstyliste die een manicure geeft en nagels lakt, zelf gemaakte zeepjes en kransen, geurige oliën, acryl-olieverf schilderijen, vers gebakken kokoskoeken, oud-Hollandse snoep, een sneltekenaar/karikaturist en juwelier Brouwers staat er met mooie sieraden.

Cliënten van Odion staan er met mooie schilderijen en andere artikelen die door henzelf zijn gemaakt. Dankzij Graaf Kunststoffen, Juwelier Brouwers en proeftuin Oosthuizen is er een loterij met leuke prijzen. Samen met een lekker snack en live muziek wordt het een gezellig dag.

Jeugd
Sommige leerlingen van basisscholen hebben nog vakantie, speciaal voor hen zijn er diverse activiteiten. Zoals een kinderloterij, limonadekoe, blikjes gooien, de Formule 1 spiraal, de lasso koe, eendjes vissen, lekkere suikerspin en circus golf.

Woonstate W.C.J. Passtoors, Karavaanstraat 6 op het binnenplein van 11.00 tot 16.00 uur.

Neem ook een kijkje op de facebookpagina Lentemarkt Woonstate Passtoors

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *