Volg Heel Europa op Facebook

13/09/2013

2 september 2013

Hoe staat het met de bouw van Heel Europa? Welke woningen en voorzieningen komen er? Wat heeft het complex u als buurtbewoner te bieden? Het antwoord op deze vragen vindt u op de pagina Heel Europa – Weidevenne op Facebook. Nog nooit was het volgen van uw buurt zó aantrekkelijk.

Wat vindt u op de Facebookpagina?

De Facebookpagina is er voor iedereen, u hoeft dus geen account te hebben. Op de pagina vindt u interessante wetenswaardigheden, spraakmakende (bouw)foto’s en het allerlaatste nieuws over Heel Europa. En dus over úw buurt. U kunt via de pagina vragen stellen, reageren en reacties van anderen bekijken. Wilt u ter plekke poolshoogte nemen? Neem dan gerust plaats op de bankjes in de tuin van het complex en volg de bouw persoonlijk.

Over Heel Europa

Heel Europa in Purmerend wordt gerealiseerd door Wooncompagnie. Het project wordt een levendig hart in uw buurt. Met een groot aantal sociale huurwoningen die van alle woongemakken zijn voorzien. Daarnaast zijn er woningen voor mensen met een zorgvraag. Op de begane grond komt een social firm: een ontmoetingsplaats voor alle buurtbewoners. Jong en oud. U vindt er vele voorzieningen. Van een restaurant, kapsalon tot kinderopvang. Maar ook verschillende zorg- en welzijnspartijen zijn er vertegenwoordigd. Zoals de Prinsenstichting, RIBW ZWWF, Stichting Wonen en Zorg Purmerend en Clup Welzijn. Nieuwsgierig naar hun rol in de realisatie van het complex? Volg ons dan op Facebook!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 comments

 1. gerard schouten schreef:

  Ik vraag mij af wanneer er eventueel kan worden ingeschreven om in aanmerking te komen voor een woning in genuahaven dit inverband met het eventueel op tijd een koop woning in de verkoop te plaatsen.

  Want drie maanden van te voren is erg krap voor de woningmarkt.

 2. Redactie schreef:

  Het toewijzen loopt via Woningnet. Dus als u in aanmerking wilt komen voor een woning moet u ingeschreven staan bij Woningnet. Dat kan via de website: http://www.woningnet.nl. De woningen in Purmerend vallen onder de Stadsregio Amsterdam. In het voorjaar 2014 worden de woningen op Woningnet geplaatst en kunt u reageren. Zodra we de definitieve datum weten wanneer de woningen op Woningnet komen te staan plaatsen we een vooraankondiging in de lokale kranten. Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen en vragen naar een van onze woonconsulenten: 0900 20 22 373. Een deel van de woningen zijn aanleunwoningen en die worden toegewezen door de gemeente. Voor die woningen kunt u contact opnemen met de gemeente. We kunnen helaas dus nog geen definitieve datum geven

  Marja van Daalen

  Adviseur Communicatie & PR | m.vdaalen@wooncompagnie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *