Voetbaltoernooi bij Purmersteijn

12/08/2020

VPV Purmersteijn organiseert dit jaar voor de tweede keer het HMI Vloer en Timmertoernooi. De organisatie is in handen van Purmersteijn Zat 1 en is een voorbereiding op de beker/competitie. Er wordt gestreden voor de HMI Vloer en Timmerwerkcup 2020 tegen VV Monnickendam, VV ZOB en SV Beemster. Ook voor deze elftallen is het een prima voorbereiding op de competitie. Er wordt gevoetbald op 20 augustus, aanvang 19.30 uur en 22 augustus, aanvang 14.30 uur op het complex van Purmersteijn aan de Van IJsendijkstraat 140 (tegenover De Beuk).

Door de versoepelingen is het voetballen weer mogelijk geworden en de nieuwe competities (voorafgegaan door oefenwedstrijden en trainingen) naderen steeds meer. Voor de verenigingen is het niet zo makkelijk in te vullen, vanwege de vele protocollen die daarbij van kracht zijn. Ook hiervoor geldt, zij kunnen het niet alleen. In verband met het Covid19 protocol mogen er slechts 250 bezoekers tegelijk op het sportcomplex worden toegelaten.

Stel u op de hoogte van de regels voordat u het complex bezoek of komt voerballen. Voor de KNVB voetbalprotocollen: KLIK HIER

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *