Vlag Welkom in UNESCO Werelderfgoed De Beemster

30/04/2020

Beemster Arboretum

Als je een frisse neus wilt halen op de fiets of tijdens een wandeling, dan biedt De Beemster veel moois om van te genieten. Natuurlijk is het belangrijk ons daarbij te houden aan de maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Iedereen die dat doet, heten we dan ook Welkom in UNESCO Werelderfgoed De Beemster.

Langs de toegangswegen naar De Beemster zijn de borden voorzien van een fris beeld: Welkom in UNESCO Werelderfgoed De Beemster. Hiermee willen we duidelijk maken dat, zodra je De Beemster in rijdt, je ook gelijk het werelderfgoed betreedt. En natuurlijk om de bezoeker een warm welkom geven.

Afgelopen week hebben onze 18 BeemSTERREN een gepersonaliseerde vlag ontvangen met eenzelfde boodschap, Welkom in UNESCO Werelderfgoed De Beemster. Op deze manier proberen we de bezoekers erop te wijzen waar de bijzondere en gastvrije locaties in De Beemster zijn. Zodra zij deze vlaggen zien, weten ze dat op een vriendelijke ontvangst kunnen rekenen en iets typisch Beemsters voorgeschoteld krijgen; van een stukje Beemster cultuur tot aan een heerlijk streekproduct.

Agrarisch Museum Westerhem

VISIT Beemster heeft deze vlaggen cadeau gedaan als steun in de rug in deze moeilijke tijd. De BeemSTERREN stellen dit gebaar op prijs. Daar waar het al mogelijk is, hangen de vlaggen trots buiten. Wij hopen dat binnenkort alle BeemSTERREN hun vlag kunnen uithangen en weer bezoekers mogen ontvangen.

Eerlijk en Heerlijk

Kaasboerderij Groot

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *