VHP Fotopresentatie Winters Purmerend 

11/12/2019

Ber de Lange presenteerd op 15 december een fotopresentatie met winterse beelden van Purmerend. Hij heeft een prachtige serie samengesteld met oude en nieuwe winterse opnamen van de stad. Omdat het blad van de bomen is gevallen komen de gevels mooi tot hun recht. Zeker met ijs op het water en sneeuw in de straten en op de daken en bomen. Daarnaast natuurlijk mooie opnamen van bomen met rijp aan de takken. Kortom een interessante serie met verassende beelden. De toegang is gratis voor leden en niet leden. Maar let op: vol=vol!

Datum : 15 december 2019,  start 14.00 uur. Locatie: Partycentrum Landsdael, Koemarkt 13.

Inloopmiddag 21 december 2019
In verband met de feestdagen is de inloopmiddag een week eerder dan normaal. Op zaterdag 21 december is er van 13.00 tot 16.00 uur weer de maandelijkse inloopmiddag in het VHP-huis aan de Kanaaldijk 10. Zoals gebruikelijk zijn er foto’s en ansichtkaarten van oud-Purmerend, plattegronden, kaarten, prenten, schilderijen en objecten van Purmerendse bedrijven te bewonderen en de ingebonden jaargangen van het blad Historisch Purmerend in te zien. Voor verzamelaars zijn er oude ansichtkaarten te koop.

Wie foto’s aan de vereniging ter beschikking wil stellen of deze wil laten scannen, kan ook terecht. En wilt u alleen maar een praatje maken, ook dan bent u welkom.

Datum: 21 december van13.00 tot 16.00 uur. Adres: Kanaaldijk 10.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *