Vervangen bomen Bonsaistraat Weidevenne

24/08/2019

Bewoners van de Bonsaistraat zijn via een bewonersbrief door de gemeente geïnformeerd over de vervanging van een aantal bomen in hun straat. Vanuit de bewoners is een verzoek naar de gemeente gegaan om twee bomen te kappen. Daarna is er een handtekeningenactie op touw gezet om na te gaan hoe groot het draagvlak is om de bomen te kappen en op basis van dit initiatief heeft de gemeente de situatie beoordeeld en voor het gehele gebied een nieuw ontwerp gemaakt.

Het plan van de gemeente is om de bestaande bomen te verwijderen en nieuwe bomen aan te planten. Om problemen in de toekomst te voorkomen worden de bomen niet meer in de verharding geplaatst en worden er bomen geplant die minder groot worden. De tekening geeft duidelijk aan hoe de nieuwe situatie er uit gaat zien.

Bewoners kunnen tot vijf september op het ontwerp te reageren. Voor vragen of opmerkingen: telefonisch contact met Projectleider Niels Konijn, via telefoonnummer (0299) 452452 of een e-mail sturen naar wijkinitiatieven@purmerend.nl.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *