Vervangen in plaats van uitbreiden speeltoestellen Piramidepad

04/02/2021

Eind november 2020 ontvingen bewoners van het Piramidepad en omliggende straten een brief, waarin een ontwerp voor de speelplek werd gepresenteerd. Hierop kwamen veel reacties binnen bij de gemeente, en daaruit is gebleken dat een uitbreiding van het speelaanbod niet wenselijk is en dat de voorkeur van bewoners uitgaat naar het één op één vervangen van de bestaande speeltoestellen. In de nabije omgeving van het Piramidepad zijn voldoende speelplekken te vinden, waar uitgebreider gespeeld kan worden.

Er worden meerdere speelplekken in Purmerend tegelijk aangepakt en hierdoor is het niet mogelijk om aan te geven wanneer deze speelplek aan klaar is. Het streven is om de werkzaamheden binnen drie tot vijf maanden af te ronden. De bewoners die in de directe omgeving van de speelplek wonen krijgen nog bericht als de werkzaamheden starten.

Overlast
Tijdens de werkzaamheden wordt geprobeerd de overlast voor omwonenden  zoveel mogelijk te beperken, maar er zal altijd enige overlast van geluid en machines zijn.

Vragen
Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden? Neem dan contact op met Jan Willem Visser, via telefoonnummer (0299) 452 452. Voor en na de werkzaamheden kunt u contact opnemen met projectleider Niels Konijn via hetzelfde telefoonnummer of e-mail naar speelplekjes@purmerend.nl  

ontwerp-piramidepad.pdf

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *