Vernieuwen speelplek Limbostraat Weidevenne

08/05/2020

Speeltuintje Limbostraat

In november 2019 ontvingen bewoners van omgeving Limbostraat een brief waarin de gemeente vroeg om aan te geven wat ze, en met name de kinderen, voor invulling willen geven aan de speelplek. Via de website konden bewoners laten weten wat de wensen zijn. Er zijn veel reacties binnengekomen en op basis van alle wensen en opmerkingen is een ontwerp gemaakt. Het ontwerp is zorgvuldig gemaakt, waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de verschillende wensen.

Als eerste keuze was schommelen aangegeven. Omdat enkele bewoners hebben aangegeven dat zij vrezen voor overlast van jongeren, is ervoor gekozen geen schommel te plaatsen. In plaats daarvan is gekozen voor de tweede keuze, namelijk springen. Het ontwerp van de speelplek is toegevoegd als bijlage aan deze brief.

Start werkzaamheden
Er worden meerdere speelplekken tegelijk aangepakt. Hierdoor is het niet mogelijk om aan te geven wanneer de speelplek klaar is. Het streven is om de werkzaamheden binnen 3 tot 5 maanden af te ronden. Bewoners die in de directe omgeving van de speelplek wonen, krijgen een brief als de werkzaamheden starten. Tijdens de werkzaamheden wordt geprobeerd de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar er kan enige geluidsoverlast zijn.

Vragen
Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden? Neem dan contact op met Jan Willem Visser, via telefoonnummer (0299) 452 452. Voor en na de werkzaamheden kunt u contact opnemen met projectleider Niels Konijn via hetzelfde telefoonnummer of e-mailadres speelplekjes@purmerend.nl .

Tekening ontwerp speelplek Limbostraat

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *