Vernieuwen speelplek Hyacinthenstraat Centrum

27/06/2020

HyacenthenstraatIn november 2019 kregen bewoners  van de omgeving Hyacintenstraat (Zuiderpolder/Bloemenbuurt), een brief in de bus, waarin de gemeente vroeg om aan te geven wat ze, en dan met name de kinderen, voor invulling willen geven aan de speelplek. Via de website konden bewoners laten weten wat de specifieke wensen zijn. Er zijn veel reacties binnengekomen en op basis van alle wensen en opmerkingen is zorgvuldig een ontwerp gemaakt, waarbij zoveel mogelijk rekening is  gehouden met de verschillende wensen.

Er worden meerdere speelplekken in de stad tegelijk aangepakt. Hierdoor is het niet mogelijk om aan te geven wanneer de werkzaamheden klaar zijn. Het streven is om alles binnen drie tot vijf maanden af te ronden. Bewoners die in de directe omgeving van de speelplek wonen, krijgen een brief als de werkzaamheden starten.Tijdens de werkzaamheden wordt geprobeerd de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar er kan enige geluidsoverlast zijn.

Vragen
Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden? Neem dan contact op met Jan Willem Visser, via telefoonnummer (0299) 452 452. Voor en na de werkzaamheden kunt u contact opnemen met projectleider Niels Konijn via hetzelfde telefoonnummer of e- mailadres speelplekjes@purmerend.nl

Ontwerp speelplek Hyacinthenstraat

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *