Verkeersinstallatie Plantsoenstraat aan de wandel

29/07/2020

De installatie, bestaande uit palen met lichten en verhoging, in de Plantsoenstraat ter hoogte van de nummers 27-29, die het Centrumgebied afsluit voor gemotoriseerd verkeer, gaat verhuizen.  De installatie krijgt een nieuwe plek tussen de inrit van de Markthal en Plantsoenstraat 41. Op 12 augustus gaan de werkzaamheden van start en naar verwachting zal de klus drie dagen duren. Voetgangers kunnen gewoon gebruik maken van de straat en ook voor fietsers zijn er geen problemen. De fietsenstalling blijkt gewoon bereikbaar.  Auto’s voor bevoorrading kunnen gebruik maken van de toegang Nieuwstraat/Koestraat.

Bewoners zijn door middel van een brief op de hoogte gebracht. Voor vragen: J. W. Visser of projectleider Rolf van Heeringen via Klantcontactcentrum 0299 452452.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

2 comments

  1. Paula Eradus schreef:

    Kunt U mij vertellen of ik mijn moeder van 94 jaar ook dan nog kan ophalen met de auto voor de deur. Zij woont Soeteboomhof 32 en is zeer slecht ter been. Soeteboomhof is een ouderencomplex,maar er wonen meerdere mensen die al op hoge leeftijd zijn.
    Hoor het graag!

    1. Conny Dijkstra schreef:

      Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met de gemeente 0299- 452 452.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *