Uitreiking kermisprijzen

18/05/2014

Wethouder Edwin Voorbij met de prijswinnaars

Zondag 18 mei was de laaste dag van de Kermis op verschillende locaties in het Centrum.  Met attracties met klinkende namen als Geister Villa, Breakdance, Inversion XXL. Turbo Polyp, Miami Tripp en Jumper Jumper kon Purmerend weer trots zijn op dit evenement. Het publiek kon de hele week stemmen op de leukste attractie en ook werden kermisloten uitgegeven bij verschillende winkels. De kermisprijzen 2014 werden op zaterdag 17 mei uitgereikt. Wethouder Edwin Voorbij maakte in de poffertjeskraam de uitslagen bekend.

De meeste stemmen voor grootvermaak waren gegeven voor de Jumper Jumper die daarmee als beste kermisattractie de eerste prijs kreeg. Daarnaast heeft deze attractie drie jaar garantie op een staanplaats tijdens de kermis in Purmerend.

Vervolgens dook de wethouder in een grote ton en maakte de winnaars van de kermisloterij bekend. Verschillende houders van winnende nummers bleken niet aanwezig te zijn en daardoor maakten anderen meer kans. Het waren niet zomaar prijzen, want de gelukkigen gingen naar huis met een prachtige opoefiets, een reis voor twee personen, een dagje kermisvieren voor het hele gezin, navigatieapparatuur en als klap op de vuurpijl een LCD televisie.

foto ´s: Piet Jonker

 

bron: fotocrew.nl

Wethouder duikt in ton

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *