Twee watertappunten op schoolplein M.L. Kingschool

29/03/2021

De Martin Luther Kingschool heeft de lokale subsidie gecombineerd met de landelijke subsidie watertappunten. De school heeft daarmee twee watertappunten kunnen realiseren. In Purmerend drinken inmiddels op 23 basisscholen meer dan vijfduizend kinderen water uit de kraan. Om dat verder te bevorderen hebben gemeente Purmerend, Rabobank en Univé samen twaalf watertappunten ter beschikking gesteld voor basisscholen in Purmerend. Op veertien schoolpleinen zijn inmiddels watertappunten gerealiseerd.

Vrijdagmiddag namen Harry Rotgans (wethouder Volksgezondheid), Floor Volker (JOGG-regisseur Spurd, Pien Heijnis (directeur Martin Luther Kingschool), Rob de Neve (directeur particulieren en private banking Rabobank), Mária van Onna (Univé ledenfonds), Janet Witte, coördinator gezonde school/leerkracht en vanzelfsprekend schoolkinderen de twee watertappunten op het schoolplein in gebruik.

Tot en met maandag 19 april 2021 kunnen scholen zich op www.gezondeschool.nl aanmelden voor de derde ronde van de landelijke subsidie Watertappunten 2021 voor de aanschaf en realisatie van een watertappunt. Rabobank en Univé maken de realisatie van de watertappunten financieel mogelijk.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *