Trapveldje Gangeslaan drie weken dicht voor renovatie

31/07/2020

Bewoners van de Gangeslaan zijn via een brief door de gemeente ingelicht over renovatie van het veel gebruikte trapveldje. Het veldje is inmiddels toe aan een grondige opknapbeurt en in de week van 3 augustus gaat het gebeuren. Er worden meerdere trapveldjes in de stad tegelijkertijd gerenoveerd en daardoor kan de gemeente niet precies aangeven hoelang de werkzaamheden gaan duren, maar het veldje zal ongeveer drie weken niet gebruikt kunnen worden.

Bewoners/gebruikers van het trapveldje zien de noodzaak van renovatie wel in, maar vinden het raar dat het uitgerekend tijdens de vakantie is gepland. “Zoveel mogelijkheden om veilig een balletje te trappen zijn er in deze buurt niet, en dan is dit de rest van de vakantie ook dicht.” De gemeente geeft aan het vervelend te vinden dat het in de vakantie gebeurt, maar de werkzaamheden kunnen helaas niet worden opgeschoven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met projectleider Niels Konijn, via het Klantcontactcentrum, telefoon 0299 452452 op maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Mailen kan ook: speelplekjes@purmerend.nl.

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *