Top 2000 concert Kunst na Arbeid en Crescendo

26/11/2021

Update: Dit concert is afgelast en verplaatst naar 2022.
n een uniek samenwerkingsproject tussen twee orkesten presenteren Muziekvereniging Kunst na Arbeid en Harmonie Crescendo voor de derde keer een concert in P3 dat volledig in het teken staat van de TOP2000 hitlijst. Samen met een band en diverse zangers wordt het een avond met muziek, waarbij het publiek zich vrij kan bewegen in een gezellige cafésfeer. De concerten in 2015 en 2017 werden met groot enthousiasme ontvangen en veelvuldig kwam de vraag om nogmaals een dergelijke avond te verzorgen.

Daarom geven de twee orkesten gezamenlijk een vervolg aan de vorige concerten met een nieuwe selectie uit de TOP2000 lijst, met nummers zoals Radar Love van Golden Earring, No Mercy van Racoon, Mack the Knife van Robby Williams, maar ook Rolling in the Deep van Adele en Valerie van Amy Winehouse. Presentator Sem Konijn neemt het publiek mee van de ene naar de andere hit, om te eindigen bij de nummer één van de lijst.

Het Top 2000 Concert vindt plaats op zaterdagavond 11 december, in Pop- en Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19 in Purmerend. De aanvang is om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.ticketkantoor.nl Voor meer informatie, zie:

https://www.p3purmerend.nl/programma/

https://kna-purmerend.nl/top-2000/

https://crescendo-purmerend.nl/agenda/concertagenda/ 

of op Facebook https://www.facebook.com/KnAPurmerend. Kom genieten van deze unieke avond. KNA en Crescendo heten u graag welkom.

foto’s: aangeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *