Toch nog Reuring, maar dan thuis

12/06/2020

Reuring 2017

Reuring 2017

Dit jaar stond Reuring voor de negentiende keer op de agenda, maar het corona gebeuren gooide roet in het eten en daardoor werd de organisatie gedwongen het festival te schrappen. Een domper voor veel Purmerenders en buitenpoorters, maar er wordt gewerkt aan een alternatief programma, waardoor het toch mogelijk is om iedereen te laten genieten van het Reuring Festival.  Reuring Thuis!  De activiteiten zullen voornamelijk online plaatsvinden en zijn te volgen op RTV Purmerend en via social media.

Het wordt een mengeling van live optredens in de studio en vooraf opgenomen optredens op locatie. Reuring Thuis bestaat uit verschillende activiteiten die verspreid worden over drie dagen (26, 27 en 28 juni). Op het programma staan onder andere een salsa avond, een pubquiz, een kindervoorstelling (2-7 jaar), (straat)theater, cabaret- en muziekoptredens en optredens van lokale bands.  

Live uitzendingen
Tijdens het festival verzorgt RTV Purmerend elke dag live uitzendingen en wordt vanuit de studio geschakeld met verschillende muziek- en straattheatervoorstellingen op locaties in de stad. Het complete programma, is vanaf volgende week te vinden op www.reuring.com. De uitzendingen van Reuring Thuis zijn te zien op kanaal 1390 (KPN), kanaal 36 (Ziggo) en via de Facebook pagina’s van Reuring en RTV Purmerend.
Reuring 2015

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *