Tijdelijke omleiding Loirestraat

18/07/2018

Langs het Noordhollandsch Kanaal wordt al enige tijd gebouwd. De bouw vordert volgens planning en nu moeten de nieuwe gebouwen worden aangesloten op het riool. Daarvoor vinden van maandag 23 juli tot en met vrijdag 27 juli werkzaamheden plaats in de Loirestraat. Voor dat werk is het nodig om de straat deels af te sluiten en het verkeer om te leiden. In de Loirestraat ter hoogte van nummer 34 worden twee putten vervangen. De straat wordt daarom afgezet tussen nummers 2 t/m 34 en nummers 151 t/m 159. Auto’s en fietsers kunnen de straat dan niet in- of uitrijden en worden omgeleid via Saarland.

Tien parkeerplaatsen kunnen tijdens het werk niet worden gebruik. Ook bewoners met een eigen oprit kunnen deze tijdens de werkzaamheden niet gebruiken, maar kunnen verderop in de straat de auto kwijt. Voor voetgangers zijn er geen belemmeringen. Het streven is om het werk in vijf werkdagen af te maken

Vragen
Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via het algemene nummer (0299) 452 452. Tijdens de werkzaamheden kunt u bellen met de opzichter van de gemeente, Jan Willem Visser, op telefoon (0299) 452 707.

Bron: Gemeente Purmerend.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *