Tieners organiseren gala-disco in Columbuzz

26/06/2015

Kompoelan disco foto groep 8In de maand juni hebben er maar liefst vier verschillende disco`s in Columbuzz plaatsgevonden. Zo ook het afscheidsfeest van groep 8 van Basisschool de Koempoelan

Deze werd georganiseerd door Rens, Jordy, Maikel, Roy en Beau, alle vijf uit groep 8. Zij hadden onlangs bij de jongerenwerker van Columbuzz aangegeven dat zij een Galafeest wilden organiseren voor hun klasgenoten. Ze waren met elkaar verantwoordelijk voor de uitnodigingen, de  aankleding, de boodschappen, de bar, de garderobe en de DJ. Daarbij kregen ze uitstekende hulp van hun ouders.

Galafeest
De entree was versierd met een grote rode ballonnenboog en een mooie rode loper. Voor de ingang stonden twee jonge mannen in pak om de bezoekers in stijl te verwelkomen. Ook de aankleding binnen was super! De hele zaal was versierd en de bezoekers waren in de meest mooie gala-outfits gekleed. Iedereen werd door een professionele fotograaf op de foto te gezet in een echte fotostudio achter in de zaal (zie foto). Er werd de hele avond volop gedanst op de nummers die door de DJ vloeiend werden gemixt. Er waren ook diverse spelletjes zoals Limbo en Stop-dans. Om de haverklap kwamen er moeders langs met de meest lekker hapjes uit eigen keuken. De alcoholvrije cocktails maakten het feest helemaal compleet. Grote complimenten voor de bezoekers zelf en natuurlijk voor de organisatoren.

Voor meer informatie: d.karsten@clup.nl.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *