Terugblik op Feestweek Woonstate Passtoors

10/06/2018

Tijdens de Feestweek was het van maandag tot en met vrijdag elke dag feest bij de Woonstate. De samenwerking tussen Dagactiviteitencentrum De Graslanden, de Activiteitencommissie van de bewoners en de medewerkers van de Zorgcirkel zorgden voor een geslaagd evenement. Het thema van het feest was ‘Vakantie in Nederland’. Op maandag was de inleiding tot deze week met voor alle deelnemers koffie en taart en een mooie film over een rondvlucht boven Nederland.

Dinsdag werd in kleine groepjes een trip naar de Zaanse Schans gemaakt, terwijl de achterblijvers zich bezighielden met het beschilderen van bekers en houten klompen met tulpen en molens.

Woensdag verzorgden cliënten van De Graslanden een toneelopvoering van het bekende stuk De Jantjes. Dit thema, gebaseerd op Amsterdam, zorgde voor veel plezier. De dag werd afgesloten met poffertjes eten. Donderdag was het de beurt aan Volendam met een aantal kraampjes met mooie ambachtelijke waren. Men kon op de foto in Volendams kostuum en er was paling roken. Vrijdag werd iedereen getrakteerd op koffie met een Bossche bol en in de middag op een muzikaal optreden van Dennis, gevolgd door een heerlijke barbecue. Ook hier werd weer uitbundig meegezongen.

Beloning
Mede door het prachtige weer was elke dag opnieuw een succes. Dit vraagt zeker om een herhaling van een dergelijke week. Iedereen heeft erg genoten en dat was voor de organisatie een welverdiende beloning voor de drukke werkzaamheden.

Foto’s: Ger Bolding 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *