Suez Thee

25/04/2014

Mijn naam is Annemarie van de Bunt en woon al 15 jaar in de Weidevenne. Ik ben 43 jaar, getrouwd en heb 1 zoon. Na 14 jaar in dienst te zijn geweest bij Necksports en Weidevenne Sports, raakte ik na meerdere rugoperaties helaas mijn baan kwijt.

Na lange tijd revalideren, ging het eindelijk iets beter en wilde ik weer iets gaan doen. Nadat iemand mij vroeg om voor een verjaardag hapjes en taartjes te verzorgen, gingen de ideeën met mij aan de haal en bedacht ik dat het wel heel leuk zou zijn als ik van mijn hobby mijn werk kon gaan maken. Zo werd op 21 november 2013 Suez High Tea geboren.

Inmiddels is Suez High Tea overgegaan in Suez Thee en hou ik me vooral bezig met de verkoop van losse thee en thee accessoires via thee proeverijen, events en Social Media.Tijdens proeverijen mag u ruiken en proeven.Wilt u ook een theeproeverij meemaken dan kunt u contact opnemen met mij om een afspraak te maken of volg ons op Facebook.

Voor meer informatie kunt u mijn website http://www.suezthee.nl/  bezoeken of kunt u een kijkje nemen op https://www.facebook.com/SuezHighTea ik ben bereikbaar via info@suezhightea.nl of telefonisch op 06-14418046

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *