Stratenmakers op het Abel Tasmanplein

13/06/2021

Veel bewoners, parkeerders en bezoekers hebben het al gemerkt. De bestrating van de rijbaan van het Abel Tasmanplein ligt los. De gemeente gaat daarom de bestrating die losligt en/of beschadigd is vervangen. Aan de delen die nog in goede staat zijn wordt niets gedaan. Er wordt gestart met de werkzaamheden op maandag 28 juni en de uitvoering duurt ongeveer drie weken. De firma Zandrema BV voert het werk uit. Door een gefaseerde uitvoering blijft het Abel Tasmanplein bereikbaar

De aannemer start met het parkeerterrein voor het NS-station. Vanaf 12 juli werkt hij aan de rijbaan langs de woon-zorggebouwen. De parkeerplaatsen op eigen terrein en een deel van de openbare parkeerplaatsen blijven bruikbaar.

Volg de borden
Wel zullen er minder openbare parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Er komt een tijdelijke inrit om het plein bereikbaar te houden. Deze komt op de plek waar normaal de Pizza Truck staat. Via borden wordt aangegeven welke parkeerplaatsen beschikbaar zijn en welke route te volgen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Paula de Groot, omgevingsmanager, via omgevingsmanagement@purmerend.nl of bellen via (0299) 452 452.

Klik op de tekening om deze te openen.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *