Stichting Luctus thema: Zo dichtbij

07/12/2021

Zondag 12 december 2021, organiseert Stichting Luctus weer een fysieke bijeenkomst in Purmerend. Thema is: Zo dichtbij – Daan Bartels en Maurice Couvée – luisterliedjes intiem en akoestisch. Een verlies laat altijd zijn sporen na bij de achterblijvende(n). Er is verdriet en pijn. Het verlies van een dierbaar persoon, door overlijden of (echt)scheiding, verlies van gezondheid en ook verlies van werk of een ander pijnlijk verlies kan leiden tot een proces van rouw.

Rouwen om verlies is op een natuurlijke manier omgaan met het verdriet van het verlies. Stichting Luctus biedt in een professionele setting verlies- en rouwbegeleiding, met ruimte voor samenzijn en groepsgesprekken. Onder ervaringsdeskundige begeleiding verzorgt Stichting Luctus bijeenkomsten, waarin rouwbeleving centraal staat. Belangrijke elementen hierbij zijn erkenning en herkenning van lotgenoten in het verdriet en de pijn van het gemis van een dierbare, werk of ander verlies. 

Aanmelden

locatie Heel Europa

De bijeenkomst wordt gehouden in Buurtpunt Heel Europa, Genuahaven 52 in Weidevenne (ingang om de hoek aan waterkant zijde). Toegang is gratis, wel wordt er een bijdrage gevraagd voor de koffie en thee. In verband met de coronamaatregelen, is vooraf aanmelden noodzakelijk. De bijeenkomst start om 14.00 uur en duurt tot ca. 16.00 uur  

Aanmelden via info@stichtingluctus.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *