Start lotenverkoop De Zonnebloem

02/05/2021

De Zonnebloem afdeling Purmerend, bestaat uit een leuk team vrijwilligers die vooral op bezoek gaan bij mensen die door leeftijd of ziekte niet zo veel leuke dingen meer kunnen doen of beleven. Dit team neemt deze mensen mee naar bijvoorbeeld de wekelijkse markt, maar organiseren ook regelmatig een gezellige bingo of een uitstapje naar bijvoorbeeld Giethoorn of het Zaans Museum. Omdat hier veel geld voor nodig is, gaat vanaf 21 april de jaarlijkse lotenverkoop van start met als hoofdprijs een flink geldbedrag.

Een groot gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan de plaatselijke afdeling Purmerend. Het prijzenpakket bestaat uit onder andere een weekendje weg, een iPad, een elektrische fiets, cadeaubonnen of een leuk dagje uit. De hoofdprijs bedraagt maar liefst 15.000 euro.

Speel mee
De opbrengst van de loterij gaat volledig naar de Zonnebloem en maakt het vrijwilligerswerk in het hele land mede mogelijk. Wilt u ons werk steunen voor slechts € 2 per lot en kans maken op mooie prijzen? Speel dan mee en koop loten via jan.annekevanberge@kpnplanet.nl of bel naar naar 06 202 042 75.

Namens de Zonnebloem alvast hartelijk dank.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *