Start Lekker in je Life voor kinderen

24/10/2019

Dennis Bus, sportcoach Spurd

Na de herfstvakantie start Spurd weer  met het programma ‘Lekker in je Life’ voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Dit programma helpt het kind met een gezonde leefstijl. Naast het vinden van een goed evenwicht tussen eten en bewegen wordt er op een fijne en positieve manier gewerkt aan zelfvertrouwen, vriendschappen en ouder-kind-relatie.

Cursus met andere ouders
Het programma dat start op 28 oktober, bestaat uit de volgende onderdelen:

Start is een gesprek met ouder en kind waarin wordt gesproken over wat men wil bereiken met di programma.
• Daarna volgen 12 wekelijkse groepsbijeenkomsten met ouders en kinderen.
• Van week 13 tot 26 sporten de kinderen elke week met sportcoach Dennis Bus. Er komen veel verschillende sporten aan bod. Hierdoor kan het kind ontdekken wat hij of zij leuk vindt.
• Aan het einde van het programma volgt een eindgesprek met ouder en kind.

Vriendjes maken tijdens de sportles
Het programma duurt in totaal een half jaar. Het kind sport samen met andere kinderen en vaak ontstaan er mooie vriendschappen. Daarnaast wil Spurd zorgen dat uw kind plezier in bewegen krijgt.

Wat kost het programma?
Het programma is helemaal gratis. De gemeente Purmerend en de zorgverzekeraar betalen. Maar er zijn wel regels… De ouders worden op alle groepsbijeenkomsten verwacht. Alleen als de ouders deelnemen aan de groeps lessen, mogen
de kinderen deelnemen.

Waar en wanneer?
De bijeenkomsten en het sporten vinden plaats op maandag van 16.00 uur – 17.00 uur in gymzaal Geulenstraat in basisschool het Tangram (Slenkstraat 50 in Purmerend). Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen. De start is op 28 oktober 2019. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te doen.

Wat hebben de kinderen nodig voor de sportles?
• Gymschoenen (geen schoenen die ook buiten gebruikt
worden)
• Sportkleding (geen spijkerbroek)
• Flesje water

Aanmelden kan via info@spurd.nl. Laat daar uw naam, de naam en leeftijd van uw kind en uw telefoonnummer achter. Voor meer informatie over het programma kunt u een mail sturen naar Dennis Bus d.bus@spurd.nl of Suscha Bermond sbermond@ggdzw.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *