Start bouw sociale huurappartementen

23/11/2017

Op donderdag 23 november sloeg wethouder Hans Krieger de ‘feestpaal’ voor de bouw van 66 sociale huurappartementen op Kop West. Bouwbedrijf Noordersluis bouwt in opdracht van Intermaris 66 sociale huurappartementen op Bouwveld G op Kop West. Dit gebied ligt aan de rand van Kop West in de knik van de Wolgalaan. Het betreft studio’s en twee- en driekamerappartementen. De woningen zijn met name geschikt voor jongeren en starters. Er worden 29 woningen verhuurd aan Purmerendse jongeren tot 26 jaar. De overige woningen zijn geschikt voor zowel starters als één- en tweepersoonshuishoudens. De bouwperiode is ca. 1 jaar en de toewijzing/verhuur start najaar 2018 (4e kwartaal). Informatie over het aanbod en de prijzen zijn te vinden vanaf eind 2018 op www.woonmatchwaterland.nl.

Interesse?
Om voor een huurwoning in aanmerking te komen, moet je ingeschreven staan bij www.woonmatchwaterland.nl (iedereen kan zich nu al inschrijven).
Halverwege de bouw gaat Intermaris de verhuur opstarten. Redelijkerwijs worden de woningen ca. 3 maanden voor oplevering gepubliceerd op Woonmatch en dan gaat de afdeling Verhuur de woningen toewijzen. De woningen worden volgens de normale toewijzingsregels toegewezen. Minimaal 29 woningen worden aangeboden met jongerenkorting. De overige woningen worden doelgroep onafhankelijk toegewezen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *