Sportieve activiteiten in de herfstvakantie

07/10/2020

Tijdens de herfstvakantie zijn er vijf dagen lang op verschillende locaties gratis sport- en spelactiviteiten van de PurVak. Voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar in Purmerend en Beemster, voor peuters van twee tot en met zes jaar en voor jongeren vanaf dertien jaar zijn er in Purmerend aparte activiteiten. Vanwege maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus is de PeuterPurVak op aanmelding en mogen er geen ouders in de sportzalen bij de overige activiteiten van de PurVak in de herfstvakantie.

De eerste dag van de PurVak herfstvakantie is maandag 12 oktober, de laatste dag is vrijdag 16 oktober 2020. De meeste sportieve activiteiten zijn er voor de leeftijdsgroep vier tot en met twaalf jaar. Per sportzaal is er een maximaal aantal bezoekers tegelijk. Ouders mogen als maatregel tegen de verspreiding van het coronavirus niet in de sportzaal komen. Als het maximaal aantal bezoekers is bereikt, dan kan er niemand bij tot er een kind vertrekt. De activiteiten zijn in Purmerend en Beemster van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur. Het gaat om de sportzalen De Vaart in de Purmer-Zuid, De Kraal in Weidevenne, Karekiet in Overwhere en De Blauwe Morgenster in Middenbeemster.

Peuters
Er is PeuterPurVak in sportzaal Zwanebloem in De Gors – voor elk tijdblok tegelijk vijftien peuters – van 09.00 uur tot 10.30 uur en van 11.00 uur tot 12.30 uur. Aanmelden van peuter en één ouder via de website van Spurd is verplicht en kan vanaf heden. 

Jongeren 
Sporthal De Vaart is maandag tot en met donderdag elke avond gratis toegankelijk voor – tegelijk honderd – jongeren vanaf dertien jaar.  Vanaf 19.30 uur kunnen zij tot 22.00 uur sportief ontspannen. 

Informatie
De PurVak herfstvakantie is een samenwerking van Spurd, Clup Welzijn en Cultuurhuis Wherelant. Het programma van de PurVak in de herfstvakantie met tijden en locatie is te bereiken via www.PurVak.nl. Tijdens de PurVak herfstvakantie staan de sportieve activiteiten en eventuele wijzigingen in het sportieve programma op Facebook en de website van Spurd. 

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *