Sing! en FFSleutelen: twee koren, één bruisend concert

15/07/2022

Door Corona was het ideaal van dirigent Agnes Kaufmann om ouderen weer aan het zingen te krijgen even niet mogelijk. Maar sinds februari is zij met haar twee koren: Sing en FF Sleutelen weer druk aan het repeteren. Sinds de start in 2019 repeteren de koren iedere woensdag- en vrijdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur in het Stamhuis aan de Kerkstraat. Deze koren zijn speciaal bedoeld voor ouderen, die graag zingen, maar toch liever niet meer ’s avonds de deur uitgaan. 

Kaufmann: “Gezelligheid staat voorop maar de professionaliteit wordt ook niet uit het oog verloren.”Inmiddels zijn we klaar om het, door corona, korte seizoen feestelijk af te sluiten met een gezamenlijk bruisend Holidayconcert. Sing! doet dat op een lichtvoetige manier met vrolijke pop of gezellige Hollandse luisterliedjes en FFSleutelen heeft een ietwat klassiekere instelling, waarbij bijvoorbeeld Mozart en Verdi niet worden geschuwd, maar ook evergreens op het programma staan.

Nieuwe leden
Iedereen is op zondagmiddag 17 juli om 15.00 uur van harte welkom bij deze gezellige middag vol muziek en zang. De toegang is gratis, maar u mag altijd iets in de giftbox doneren. Wilt u ook meezingen, dat kan, er is nog plek voor nieuwe leden. Voor meer informatie: Agnes Kauffman: tel.: 06 12647096. Mailen kan naar agneskauffman@yahoo.co.uk

Plaats: ’t Stamhuis, Kerkstraat 11 in Purmerend (tegenover de Purmaryn).
Datum: zondagmiddag 17 juli 2022 Aanvang: 15.00 uur. Entree: gratis (giftbox).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.