Ruzie met de buren en dan……

01/06/2011

Buurtbemiddeling helpt

Heeft u een conflict met de buren en weet u niet hoe u dit kunt oplossen? Wilt u als vrijwillige buurtbemiddelaar aan de slag? Zomaar een aantal vragen waar de presentatie over Buurtbemiddeling misschien antwoord op kan geven. Deze presentatie zal gegeven worden op maandag 20 juni van 19.30-21.00 uur in Columbuzz, Australiëlaan 2 in Purmerend.
De presentatie bestaat uit een uitleg van de ontstaansgeschiedenis van het project, de werkwijze van Buurtbemiddeling, voorbeelden van mogelijke conflicten die bemiddeld kunnen worden en het werken als vrijwillige buurtbemiddelaar. Een bemiddelaar zal de presentatie verzorgen en na afloop is er ruim de gelegenheid om in gesprek te gaan met andere vrijwilligers of de coördinator van het project.
Bent u geïnteresseerd in het project Buurtbemiddeling of wilt u als vrijwilliger een bijdrage leveren aan een prettigere woonomgeving voor alle Purmerenders, meld u zich dan aan voor de presentatie bij Marianne Klein van Clup Welzijn 409769 of per mail buurtbemiddeling@clup.nl Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de presentatie. U kunt op het telefoonnummer 409769 ook terecht als u een conflict tussen u en uw buren wilt aanmelden voor buurtbemiddeling of als u aanvullende informatie wilt.
foto: Piet Jonker
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 comments

  1. opperloeder schreef:

    die jongen op die foto is wel vaker zo bezig

  2. Gans schreef:

    Die oudere man maakt het er ook vaak naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *