Rondje door de wijk

31/08/2018

Wijkmanager Michael Lanting, die inmiddels alweer ruim een jaar werkzaam is in Weidevenne, maakte samen met wijkwethouder Paul van Meekeren (D66) een rondje door de wijk. Ze bekeken en bespraken zaken die momenteel in de wijk spelen, zoals diverse verkeerssituaties, herplaatsing van de skatebaan en plekken waar bewoners te maken hebben met jeugdoverlast. Van Meekeren is geen onbekende in de wijk, hij woont er al achttien jaar en heeft er ook als buurtbemiddelaar gewerkt. Van Meekeren: “Het is toch anders of je als bewoner of als wijkwethouder naar bepaalde situaties kijkt, maar de samenwerking met Michael is prima, we willen beide het beste voor de wijk.” Michael: “Zo’n rondje met overleg ter plaatse is zeer waardevol, en ik ben blij met de betrokkenheid van de wijkwethouder bij het wel en wee in wijk.”

De wandeling werd afgesloten bij jongerencentrum Columbuzz aan het Abel Tasmanplein, waar ze jongerenwerkster Daniëlle tegenkwamen die hen uitnodigde voor een drankje. Het rondje door de wijk was volgens beide heren waardevol en zal zeker een vervolg krijgen.

Voor contact met de wijkmanager: m.lanting@purmerend.nl of via  Klant Contakt Centrum (KCC) van de gemeente: telefoon 0299 452452.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 comment

  1. Fleere schreef:

    Paul van Meekeren (D66) gaat volop als wethouder voor het Beusebos als wethouder. Hij gaat zich niet verlagen naar zijn kiezers. Paul is een man van zijn woord zo kwam hij over tijdens de verkiezingen toch? Genoeg beelden.
    Paul Groep Hop Purmerend geloofd in je passie. Het behoud van het Beusenbos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *