Rob en Betty zestig jaar getrouwd

09/07/2022

Burgemeester Don Bijl kwam op vrijdag 8 juli met een mooi boeket op de koffie bij het echtpaar Rob en Betty van de Noord-Vorsteveld aan de Amazonelaan ter gelegenheid van hun 60-jarig huwelijk op 6 juli. Rob (82) en Betty (79) leerden elkaar kennen bij de Volleybalclub. Nadat ze in 1962 in het huwelijksbootje stapten, vonden ze een woning aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam. Na verhuizen naar Amsterdam-Noord en twintig jaar wonen in Zaandam kwamen ze in 2001naar Purmerend.  

Rob en Betty wonen al sinds de bouw, zo’n 22 jaar geleden, aan de Amazonelaan. ‘Dat was in het begin wel even wennen, maar al snel waren we gewend en nu wonen we hier prima’, verteld Betty. Rob werkte als magazijnmeester en Betty werkte op kantoor. Beiden deden altijd veel aan sport. Rob heeft bijvoorbeeld de marathon gelopen en Betty de halve marathon. Ze doen het nu rustig aan en genieten van hun chalet. Ze kregen twee kinderen en vier kleinkinderen.

Zwaaien
Tijdens de aankomst van de burgemeester en het poseren voor de fotografen passeerde aan de overkant een lange sliert (kleine)schoolkinderen en toen een van hen de burgemeester herkende, werd er luidkeels dag en hallo geroepen en uitbundig gezwaaid.

De redactie van weidevenner.nl feliciteert het bruidspaar van harte en wenst ze een mooi jubileum.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.