RELO Wonen Purmerend

20/05/2014

Mijn naam is Debby van Leeuwen en ik woon bijna 7 jaar in de Weidevenne.

Sinds 2007 werk ik als bemiddelaar voor particuliere woningverhuur. En sinds maart 2013 heb ik de franchise RELO Wonen Purmerend overgenomen.

Om voor een sociale huurwoning in Purmerend in aanmerking te komen zijn er enorme wachtlijsten. Door middel van particuliere woningverhuur om welke reden dan ook kunnen wij veel mensen blij maken met een (tijdelijke) huurwoning. Het is altijd leuk te zien hoe blij men is met hun nieuwe woning en gedurende de huurperiode kan men met vragen bij mij terecht.

Ik werk op locatie en de administratie doe ik vanuit mijn woning in de Weidevenne. Wanneer men tijdelijk of voor langere periode een woning wil (ver)huren dan ben ik bereikbaar onder purmerend@relowonen.nl of www.relowonen.nl.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *