Raadszaken op de radio bij RTV Purmerend

03/04/2021

De raads- en commissievergaderingen in Purmerend zijn te volgen via RTV Purmerend, maar politiek is echter niet alleen vergaderen, er gebeurt buiten de vergaderingen om natuurlijk veel meer. Om het meer inzichtelijk te maken is de oproep gestart met een nieuw radioprogramma: Raadszaken. Voorafgaande aan de vergaderingen worden op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur politieke zaken besproken en mogen naarst politieke figuren ook organisaties en personen van buiten de politiek hun zegje doen. Een unieke kans voor iedereen die zijn mening via de radio wil verkondigen.  Aanmelden via mail: raadszaken@rtvpurmerend.nl. 

In het programma krijgen ook mensen de kans om een probleem dat ze niet zelf kunnen oplossen aan te kaarten. Mensen die van het kastje naar de muur worden gestuurd, bij bijvoorbeeld overheidsorganisaties, worden in het onderdeel ‘Niels Helpt Purmerend’ geholpen. Voor deelname mail naar: probleem@rtvpurmerend.nl.

Raadszaken is er op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 bij RTV Purmerend (radiofrequentie 104.9 FM en televisie kanaal Ziggo 36 en KPN 1390).

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *