PurVak in de herfstvakantie

22/10/2018

In verschillende sportzalen in Purmerend bruist het tijdens de herfstvakantie van talrijke sportieve en creatieve activiteiten. De HerfstPurVak voor basisscholieren is in de vakantieweek van maandag 22 tot en met vrijdag 26 oktober 2018. Voor basisscholieren in sportzalen De Kraal en De Weide in Weidevenne, sporthal De Vaart in Purmer-Zuid, sportzaal Zuivelpad in Purmer-Noord, sportzaal Karekiet in Overwhere, sportzaal Zwanebloem in de Gors en in sporthal De Beuk van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur. De toegang tot de activiteiten van de HerfstPurVak is gratis.

Er zijn onder meer springkussens en hindernisbanen. Op verschillende momenten zijn er in diverse sportzalen gratis clinics: korfbal door KV Purmer, badminton en luchtacrobatiek. Kinderen tussen zes en twaalf jaar kunnen dinsdag en donderdag meedoen aan gratis creatieve workshops keramiek, druktechniek, glasfusen, mozaïek of een kijkdoos maken in Cultuurhuis Wherelant en vrijdag bij sportzaal Karekiet meewerken aan een groot groeikunstwerk. Het programma van de HerfstPurVak met tijden, sportzalen, sport- en speelmaterialen en sportclinics staat op de website van Spurd en voor de creatieve activiteiten op de website van Wherelant.

Peuters
Alle dagen in de herfstvakantie is er in het speellokaal van De Kraal van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur. een apart programma voor kinderen vanaf twee tot en met zes jaar. De toegang is gratis, een meerderjarige begeleid(st)er moet aanwezig zijn. Maandag 22 tot en met vrijdag 26 oktober is er voor jongeren uit het voortgezet onderwijs vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur gratis zaalvoetbal in sporthal De Beuk. In Jongerencentrum Com-ic in Purmer-Noord en Columbuzz in Weidevenne zijn van 19.00 uur tot 23.00 uur activiteiten voor jongeren vanaf zestien jaar.

Zwembad
Vanwege de werkzaamheden is er in het zwembad geen HerfstPurVak. Vanwege de bijzondere omstandigheden is recreatief zwemmen per keer mogelijk voor € 2,75 of met een speciaal verbouwingsabonnement tot en met zondag 23 december 2018 voor € 40,00. De tijden recreatief zwemmen staan op de website van het Leeghwaterbad.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *