Prijswinnaar mooiste voortuin Weidevenne

11/08/2019

Een deskundige jury heeft de inzendingen voor de mooiste voortuin van Weidevenne bekeken. Helaas moesten enkele tuinen worden gediskwalificeerd omdat ze niet vanaf de openbare weg te zien waren. Na rijp beraad heeft de jury gekozen voor de tuin van Hendrik en Diny Koppe. Zij besteden samen veel tijd aan de tuin en hebben als een van de weinigen in de wijk de beschoeiing aan de waterkant niet opgehoogd, omdat ze graag naar het water en de eendjes willen kijken.

Vrijwel elke dag zijn ze wel met de tuin bezig en soms komt de tuinman een handje helpen. Deze voortuin ziet er dan ook piekfijn uit. Toen Hendrik en Diny er kwamen wonen, hebben zij gelijk een ontwerp gemaakt voor een mooi geheel. Diny: ,,Als je een mooi huis koopt, hoort daar een mooie tuin bij, en wij genieten er elke dag weer van. Hendrik is inmiddels een bekende in Weidevenne door zijn negen behaalde wereldtitels judo voor senioren. Naast zijn werk en acht uur judotraining per week heeft hij gelukkig ook nog tijd over voor het tuinieren. Dit betreft wel het grovere werk zoals snoeien en maaien.

Het toepasselijke bloemetje dat het echtpaar Koppe als prijs ontving, werd ter beschikking gesteld door bloemenwinkel Florissant. Fred en Claudia, eigenaren van de winkel, waren helaas niet aanwezig, maar bloemist Joop, was een prima vervanger. Joop is getraind in het overhandigen van boeketten en bloemstukken in de wijk omdat hij deze dagelijks rondbrengt.

Houdt de website weidevenner.nl in de gaten voor de volgend wedstrijd/prijsvraag.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 comment

  1. Cora schreef:

    Ben heel blij te zien dat het winnende ontwerp heel groen is. Het ziet er heel verzorgd en aantrekkelijk uit. Gefeliciteerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *