Polonaise tijdens AquaDisco Carnaval

11/02/2019

Vrijdagavond 15 februari is er AquaDisco Carnaval! in het zwembad in Purmerend. Spurd wil met de kinderen de langste polonaise ooit in het Leeghwaterbad maken. Naast kinder- en hitparademuziek is er deze keer vanzelfsprekend ook veel carnavalsmuziek te horen in het recreatiebad. Het Leeghwaterbad hoopt dat alle kinderen in kleurige kleding komen. Wie er het mooist gekleed uitziet wint vrijkaartjes recreatief zwemmen. Naast carnavalsmuziek is er ook ‘tropische’ muziek voor het limbodansen. Het is altijd spannend en grappig als kinderen onder de lat door dansen. Het is ook mogelijk gratis gekke carnavals nep tattoos te laten zetten.

Vanzelfsprekend ontbreken leuke muziek, warm zwemwater en gratis drinkwater niet. De dansfeesten in het recreatiebad trekken altijd honderden enthousiaste muziek- en waterfans. Vrijdag klinken vanaf zeven uur ’s avonds swingende kinderhits en hitparadenummers. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen. De deuren van het zwembad zijn open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Kinderen kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 15 februari vragen aan de dj. Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco Carnaval! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Na vrijdag 15 februari is de eerstvolgende AquaDisco! op 15 maart 2019. De toegangsprijs  is € 5,50, toegangskaarten zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Leeghwaterbad.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *