Plantvakken in Weidevenne op de schop

21/12/2021

Op meerdere plekken in Weidevenne zij de afgelopen maanden nieuwe bomen  geplant en nu zijn de groenmannen van de gemeente begonnen met diverse groenomvormingen op verschillende locaties. Sommige groenvakken worden opgeknapt en in andere wordt de beplanting aangepast. Ook in Weidevenne worden verschillende groenvakken aangepakt. Naast de woningen aan Wales was het plantvak niet meer goed onderhouden, onder andere door veel wildgroei. De wildgroei is nu verwijderd en vervolgens is er een bloemrijk kruidenmengsel ingezaaid.

Enkele bewoners van Wales hebben aangegeven graag beplanting te willen om het zicht op de school te belemmeren. Om schaduwproblemen in de toekomst te voorkomen gaat de gemeente een aantal bomen en struiken planten die niet hoger worden dan vijf meter.

Planning
Na de feestdagen, begin 2022, wordt verder gegaan met de uitvoering van omvormingen. Dat gebeurt op meerdere plaatsen in Purmerend. De startdatum is nog niet precies bekend en daarom kan er nog geen exacte datum worden aangeven.

Voor vragen,mail naar: omvormingengroen@purmerend.nl of bel naar (0299) 452 452.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *