Pearle opticiens opent deuren in Weidevenne

30/03/2012

Peter Ladru, Ivon Takken en Tony van den Elsen

Zaterdag 31 maart opende Pearle een nieuwe winkel aan het van Damplein. Het concern wil met de opening van dit nieuwe filiaal nog beter bereikbaar zijn voor de inwoners van Purmerend. “Pearle staat voor kwaliteit, service en deskundigheid en dat zie je terug door de hele winkel”, vertelt bedrijfsleider Ivon Takken.  “Ons ervaren team kan bogen op 50 jaar ervaring en kan hierdoor een goed advies geven. Een oogmeting is gratis, net als kleine reparaties en contactlenscontroles”.

Openingsacties

In de week voorafgaand aan de opening kregen de inwoners van Weidevenne  een kraskaart toegestuurd. Hiermee zijn grote kortingen te krassen, zoals een gratis glas of montuur. Daarnaast zal er de komende tijd regelmatig iets feestelijks gebeuren in en rond de winkel.

Contactlensspecialist

Het nieuwe filiaal van Pearle wordt ondersteunt door contactlensspecialist Frank van Schaik. Hij legt uit waarom het belangrijk is dat contactlenzen goed worden aangemeten: “Het verschil tussen contactlenzen is met het blote oog niet goed te zien. Maar u merkt het wel! De keuze voor een contactlens is niet altijd even makkelijk. Wij geven u een deskundig advies over welke contactlens het beste past bij uw ogen. Weet u bijvoorbeeld dat er naast de bekende harde en zachte lenzen ook multifocale contactlenzen bestaan? Deze innovatieve zachte contactlens zorgt voor optimaal zicht door drie geïntegreerde scherptegebieden: één voor dichtbij, één voor veraf en één voor ertussenin. Afhankelijk van de stand van het oog wordt er door de verschillende gedeeltes van de contactlens gekeken, voor elke situatie dus de juiste sterkte. De multifocale contactlenzen laten daarnaast vijf keer  meer zuurstof door dan normale contactlenzen. En dat is belangrijk, want voor gezonde ogen is voldoende zuurstof en vocht van groot belang.”

Ivon Takken nodigt iedereen van harte uit om vanaf 31 maart de nieuwe winkel in het winkelcentrum Weidevenne te komen bekijken. Vergeet uw kraskaart niet!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *